Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bouwbedrijf Zwijndrecht

Bouwbedrijf Zwijndrecht

Franken afbouw & verbouw staat als bouwbedrijf paraat met diverse bouw- en klusprojecten voor uw woning of bedrijfspand in Zwijndrecht. Als klusbedrijf met een dikke 10 jaar aan ervaring op zak, doen we uiteenlopende bouw- en kluswerkzaamheden voor uw huis of bedrijfspand. Van een keukenrenovatie tot het plaatsen van kozijnen: onze goed opgeleide specialisten helpen u met alle plezier verder. Wilt u uw woning of bedrijfspand in Zwijndrecht volledig verbouwen? Zelfs daar draait dit bouwbedrijf zijn hand niet voor om! Lees gauw verder wat we als klusbedrijf voor u kunnen doen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

Wat we voor u doen

Ons klusbedrijf is voor u in Zwijndrecht de meest veelzijdige keuze. Wat u dan ook aan uw woning of bedrijfspand in Zwijndrecht wilt laten doen, dit bouwbedrijf doet aan maatwerk van A tot Z. Als bouwbedrijf doen we het volgende voor u:

Zodra u ons klusbedrijf inhuurt, bent u verzekerd van maatwerk! Doordat we altijd samenwerken met uiteenlopende specialisten uit diverse bouwdisciplines, bent u bij ons bouwbedrijf zeker van een fantastisch eindresultaat.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Uw wensen voorop

Bij Franken afbouw & verbouw verstaan we ons vak. Bij dit bouwbedrijf bent u dan ook altijd verzekerd van kwaliteit en resultaat op maat. We zetten uw wensen in Zwijndrecht altijd voorop. We bespreken als klusbedrijf graag uw wensen voor uw huis of bedrijfspand in Zwijndrecht. Of het nu gaat over nieuwe tegels voor de keuken of over een inloopkast op maat, we geven advies op maat en we doen altijd iets wat bij uw budget past. Als u voor ons bouwbedrijf gaat, dan gaat u ook meteen voor de volgende voordelen:

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Kwaliteit en maatwerk
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Contact met ons klusbedrijf

Zoekt u in Zwijndrecht een ervaren en bekwaam bouwbedrijf? Voor grote en kleine taken staat Franken afbouw & verbouw in Zwijndrecht voor u klaar. U bent bij ons zeker van kwaliteit en maatwerk. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Ons klusbedrijf zet uw wensen op de eerste plaats en levert kwaliteit af in Zwijndrecht. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.