Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Toilet renovatie

Toilet laten verbouwen door Franken afbouw & verbouw

Voor toilet renovatie neemt u contact op met de ervaren professionals van Franken afbouw & verbouw. We zijn al veel jaren thuis in een toilet verbouwen en volledige toilet renovatie. U rekent bij ons dan ook altijd op maatwerk en kwaliteit op dit gebied. We hanteren korte lijntjes, doordat we één aanspreekpunt hanteren en alles dus in handen is van één ervaren specialist. Dat is wel zo fijn voor u. Lees snel verder wat we allemaal voor u kunnen betekenen op het gebied van toilet renovatie. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

toilet renovatie

Ga voor toilet renovatie

Is uw toilet aan vervanging toe? Zijn er andere onderdelen van uw toiletruimte versleten? Of is het tijd om uw toiletruimte een nieuwe stijl te bezorgen? Er zijn veel redenen om uw toilet te laten verbouwen. Het toilet is een plek die veel wordt gebruikt. Het toilet en andere materialen in uw toiletruimte slijten dan ook relatief snel. Door te kiezen voor een toiletrenovatie is uw toilet weer als nieuw. Daarnaast kunt u uw toilet helemaal (laten) vormgeven in een stijl naar wens.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Uw wensen op de eerste plaats bij toilet renovatie

Als het gaat over toilet renovatie heeft u vast en zeker een helder beeld in gedachte van welke stijl u wilt en hoe u alles ingedeeld wilt hebben. Daarom komen uw wensen bij ons ook altijd op de eerste plaats. We komen dan ook met alle plezier bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. We bekijken ook graag uw huidige toilet om vakkundig advies te geven over de mogelijke opties van een toiletrenovatie. Met onze samenwerking met ervaren vakspecialisten uit diverse bouwdisciplines zorgen we er daarna voor dat uw toilet verbouwen uitstekend en professioneel plaatsvindt.

toilet renovatie
toilet renovatie

Onze voordelen

Kies voor ons voor uw toilet renovatie en kies voor een ervaren expert en één aanspreekpunt. Op deze manier kunnen we u altijd 100% van dienst zijn en zorgen we ervoor dat alles snel geregeld is. Ga voor ons voor uw toilet laten verbouwen en ben verzekerd van het volgende:

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Hoge kwaliteit toilet renovatie
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Neem contact op met ons

Wilt u uw toilet laten verbouwen? Wilt u voor toilet renovatie een expert met ervaring inhuren die alles voor u regelt en hoogwaardig maatwerk aflevert? Neem dan vandaag nog contact op met Franken afbouw & verbouw voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.