Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Badkamer laten verbouwen

Badkamer renovatie – Franken afbouw & verbouw

Uw badkamer laten verbouwen laat u doen door de getrainde vakspecialisten van Franken afbouw & verbouw . Wij zijn al jaren gespecialiseerd in badkamerrenovatie. We doen dan ook altijd aan maatwerk en kwaliteit als het hierop aankomt. Bij ons heeft u één aanspreekpunt en is alles in handen van één expert. Dat is wel zo handig voor u. Lees snel verder wat we allemaal voor u doen als het aankomt op een badkamer laten verbouwen of neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

badkamer renovatie

Daarom kiest u voor badkamer renovatie

De badkamer verbouwen is voor veel mensen een droom. Het geeft u de kans om van uw badkamer ook echt uw droombadkamer te maken. Gezien we gemiddeld veel tijd in onze badkamer doorbrengen, zorgt een badkamerrenovatie ervoor dat uw wooncomfort enorm toeneemt. De badkamer is immers vaak de eerste ruimte die we bezoeken zodra we opstaan en de laatste ruimte zodra we naar bed gaan. Bent u van plan om uw huis binnenkort te verkopen? Dan is de badkamer laten verbouwen een uitstekende manier om uw huis waardevermeerdering te geven.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Uw wensen staan voorop

Als het aankomt op een badkamer renovatie heeft u ongetwijfeld een duidelijk beeld in uw hoofd van hoe u alles ingedeeld wilt hebben en in welke stijl u uw badkamer wilt laten verbouwen. Wij stellen uw wensen daarom ook altijd voorop. We komen dan ook graag bij u langs om uw wensen en ideeën te bespreken. We bekijken ook graag uw huidige badkamer om u professioneel advies te geven over de mogelijkheden. Met onze samenwerking met ervaren vaklieden uit verschillende bouwdisciplines zorgen we er vervolgens voor dat uw badkamer verbouwen uitstekend en vakkundig gebeurt.

badkamer renovatie

Onze voordelen

Door voor ons te kiezen voor uw badkamerrenovatie, kiest u voor een ervaren specialist en één aanspreekpunt. Hierdoor kunnen we u altijd optimaal van dienst zijn en zijn zaken snel geregeld. Kies voor ons voor uw badkamer laten verbouwen en reken op de volgende voordelen:

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Hoge kwaliteit badkamer renovatie
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Neem contact op met ons

Wilt u uw badkamer laten verbouwen? Wilt u hiervoor een ervaren specialist inschakelen die alles voor u regelt en hoogwaardig maatwerk levert? Neem dan vandaag nog contact op met Franken afbouw & verbouw voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.