Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Keuken renovatie

Keuken laten verbouwen door Franken afbouw & verbouw

Toe aan een keuken renovatie? Uw keuken laten verbouwen, laat u over aan de ervaren vaklieden van Franken afbouw & verbouw. We hebben meer dan een decennium ervaring in keuken renovatie en het verbouwen van keukens. Bij ons bent u dan ook altijd zeker van maatwerk en hoogwaardige kwaliteit. We doen aan korte lijntjes en heldere communicatie via één aanspreekpunt. Dat is voor u wel zo prettig natuurlijk. Lees snel verder wat we voor u doen als het aankomt op keuken renovatie. U kunt ook contact met ons opnemen voor extra informatie of voor een geheel vrijblijvende offerte.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

keuken renovatie

Keuken renovatie – Het hart van uw woning vernieuwen

De keuken is voor veel mensen het hart van de woning. Het is de plek waar we ons eten bereiden, maar voor steeds meer mensen is het ook de plek waar we gezamenlijk eten. Daarmee is de keuken de plek waar we een aantal belangrijke momenten van de dag met z’n allen doorbrengen. Door middel van een keuken renovatie zorgt u er dan ook voor dat uw keuken helemaal ingedeeld is zoals u dat wilt. Daarnaast wilt u natuurlijk ook uw keuken laten verbouwen om deze helemaal in de stijl te hebben die u graag wilt.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Profiteer van onze voordelen

Ga voor een keuken renovatie door onze vaklieden en ga daarmee voor een ervaren specialist en één aanspreekpunt. Zodoende kunnen we u altijd optimaal helpen en zorgen we dat alles binnen no-time gedaan is. Kies voor ons om uw keuken te laten verbouwen en profiteer van de volgende voordelen:

  • Meer dan een decennia aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Hoge kwaliteit keuken renovatie
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Franken afbouw & verbouw zet uw wensen op nummer 1

De keuken is voor iedereen een belangrijk onderdeel van het huis. De stijl en de indeling die u voor uw keuken renovatie wil hebben, heeft u dan ook waarschijnlijk al duidelijk voor ogen. Daarom zetten we uw wensen dan ook altijd op nummer 1. Onze experts komen graag bij u op bezoek om uw wensen te bespreken en om uw huidige keuken te bekijken. Zo kunnen we goed inschatten in hoeverre uw ideeën voor uw keuken laten verbouwen uitvoerbaar zijn. We geven altijd advies op maat. Met onze samenwerking met ervaren professionals uit verschillende bouwdisciplines zorgen we er vervolgens voor dat uw keuken renovatie uitstekend en professioneel gebeurt.

Neem contact op met ons

Wilt u uw keuken laten verbouwen? Wilt u voor uw keuken renovatie een professional met ervaring inschakelen die alles voor u regelt en hoogwaardig maatwerk aflevert? Neem dan vandaag nog contact op met Franken afbouw & verbouw voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.