Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Inbouwkast op maat

Inbouwkast op maat laten maken door Franken afbouw & verbouw

Een inbouwkast op maat laten maken laat u doen door de ervaren vaklui van Franken afbouw & verbouw. Met een inbouwkast op maat zorgt u ervoor dat u precies de hoeveelheid opbergruimte krijgt die u nodig heeft. En dat volledig in de stijl en kleur die u wilt en die bij uw interieur past. Lees snel verder hoe u bij ons uw inbouwkast op maat laat maken of vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

Inbouwkast

Inbouwkast op maat – Voordelen

Waar veel oudere huizen standaard minstens één inbouwkast hadden, is dat bij moderne huizen niet altijd meer het geval. Daarom kiezen steeds meer mensen ervoor een inbouwkast op maat te laten maken. Een inbouwkast op maat is namelijk eenvoudig ‘in het huis te verwerken’. U geeft aan welke stijl u wilt en hoe u wilt dat de inbouwkast bij uw interieur past. Zo integreren onze vaklui uw kast naadloos in uw woning, waardoor het lijkt alsof deze er bij inbegrepen zat. Hierdoor heeft u niet te maken met een grote logge kast in de ruimte. Tot slot kunt u met uw inbouwkast op maat volledig zelf aangeven welk formaat u wilt en welke accessoires deze moet hebben.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Inbouwkast op maat laten maken

Een inbouwkast op maat laten maken biedt sowieso al een boel voordelen. Een inbouwkast op maat van onze vaklui biedt nog meer voordelen! Met ons als partner heeft u een ervaren expert en één aanspreekpunt. Dat maakt alles alleen maar makkelijker. Kies voor ons en profiteer van het volgende:

  • Meer dan een decennia aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Hoge kwaliteit voor elk inbouwkast op maat
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

We stoppen pas als u tevreden bent

U wilt met een inbouwkast op maat laten maken natuurlijk alle opbergruimte die u nodig hebt. Daar zorgen we dan ook voor. Daarnaast kunt u bij ons volledig zelf aangeven welke materialen u wilt, wat de kastindeling wordt en wat het formaat moet zijn. Wilt u LED-verlichting in uw inbouwkast op maat? Zelfs dat is geen probleem! We komen graag bij u langs om uw wensen te bespreken en om uw huis te bekijken voor de mogelijkheden. Zo maken we van uw huis ook echt uw gedroomde thuis met een inbouwkast op maat.

Contact met Franken afbouw & verbouw

Wilt u een inbouwkast op maat laten maken? Wilt u deze van hoogwaardige kwaliteit voor een prijs die binnen uw budget past? Neem dan vandaag nog contact op met Franken afbouw & verbouw voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Onze specialisten zetten uw wensen voorop en leveren vakwerk op maat. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.