Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Tegels in huis zetten

Tegels in huis zetten met onze tegelzetter

Wilt u tegels in huis zetten? Tegels zetten in de badkamer, keuken of welke ruimte dan ook laat u doen door de ervaren tegelzetter van Franken afbouw & verbouw. Onze tegelzetters zijn bijzonder goed in het plaatsen van tegels in elke mogelijke ruimte in huis. We leveren altijd maatwerk en tegels van uitstekende kwaliteit. Bij ons rekent u altijd op duidelijke communicatie via één aanspreekpunt. Wel zo fijn toch? Lees snel verder wat we voor u kunnen betekenen op het gebied van tegels in huis zetten. Van tegels zetten in de badkamer tot in de keuken: wij doen het voor u! Vraag vandaag nog een vrijblijvende offerte aan.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

badkamer renovatie

Het fijne van tegels in huis zetten

Tegels zetten in de badkamer, keuken, woonkamer, hal, garage of welke ruimte dan ook, tegels kunnen overal in huis worden gezet door onze tegelzetter. Tegels in huis zorgen altijd voor een unieke sfeer en een eigen woonstijl waarmee u zich onderscheidt. Bij ons vindt u een groot assortiment aan soorten tegels. We bieden daarmee voor ieder wat wils. Met tegels in huis zetten zorgt u niet alleen voor een unieke stijl, u bespaart uzelf ook een boel onderhoud. Tegels in de badkamer, keuken of woonkamer zijn makkelijk te onderhouden. Onze tegelzetter maakt uw woning prettig en stijlvol!

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Wij zijn pas tevreden als u dat bent

Een huis is natuurlijk niet af als het slechts uit een vloer, muren en een dak bestaat. Een huis moet als een thuis voelen. Dat begrijpen we bij Franken afbouw & verbouw maar al te goed. We snappen dan ook zeker dat u al uw eigen ideeën heeft voor tegels in huis zetten. Daarom zetten we uw wensen altijd op de eerste plaats. Onze tegelzetter komt graag bij u langs om uw ideeën voor tegels in huis zetten met u te bespreken. We bekijken graag uw badkamer, keuken, woonkamer of welke ruimte dan ook om de mogelijkheden te bekijken. Zo zorgen we er met professioneel tegels zetten voor dat uw woning helemaal uw droomwoning wordt.

tegels toilet
badkamer renovatie

Geniet van onze voordelen

Kies voor tegels in huis zetten door onze tegelzetter, en u bent verzekerd van een ervaren expert en één aanspreekpunt. Op die manier helpen we u zo goed mogelijk met tegels zetten in uw badkamer, keuken e.d. Ga voor onze expertise en geniet van het volgende:

  • Meer dan een decennia aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Hoge kwaliteit tegels in huis zetten
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Contact met Franken afbouw & verbouw

Wilt u tegels in huis zetten? Wilt u tegels in uw badkamer, keuken of welke ruimte dan ook? Neem dan vandaag nog contact op met Franken afbouw & verbouw voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Onze tegelzetter zet uw wensen voorop en levert vakwerk op maat. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.