Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Traprenovatie

Franken afbouw & verbouw doet uw traprenovatie

Een vakkundige traprenovatie om uw trap weer als nieuw te laten lijken, laat u doen door de professionals van Franken afbouw & verbouw. Ons team van ervaren vaklieden zorgt ervoor dat uw trap er weer jaren tegenaan kan. Lees snel verder wat we op het gebied van traprenovatie voor u doen of vraag meteen een offerte aan. Deze is natuurlijk altijd volledig vrijblijvend.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

trap renoveren

Uw expert in traprenovatie

De trap krijgt heel wat te verduren. U en uw gezin lopen er vaak overheen, in sommige gevallen zelfs met flink wat vaart. Stof verzamelt zich er snel op en het hout of de vloerbedekking erop slijt relatief snel. Elk jaar uw trap opnieuw schilderen of uw trap zelfs volledig laten vervangen, is natuurlijk iets wat u niet zomaar doet. Een traprenovatie is in dat geval dé oplossing. Ons team van experts zorgt er met overzettreden, trapplaten of een andere trap make-over voor dat uw trap er weer helemaal als nieuw uitziet.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

trap renoveren

Uw trap als pronkstuk

U staat er misschien niet altijd bij stil, maar de trap is vaak het eerste wat mensen zien als ze een woning binnenkomen. De rest van uw interieur kan er nog zo mooi uitzien, als uw trap niet in orde is, dan bepaalt dat voor een groot deel de sfeer. We gaan dan ook graag met u in gesprek over wat voor een traprenovatie u wilt. Zo zorgen we ervoor dat uw trap ook echt een pronkstuk op maat en naar wens wordt binnen uw interieur. Bij ons is uw traprenovatie in één hand en zo weet u altijd precies waar u aan toe bent.

Voordelen met onze traprenovatie

Kies voor de experts van Franken afbouw & verbouw voor uw traprenovatie. We zorgen ervoor dat u zo min mogelijk last heeft van de werkzaamheden. Ga voor ons voor het renoveren van uw trap en geniet van de volgende voordelen.

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Hoogwaardige traprenovatie
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Neem gerust contact op

Is uw trap aan een opknapbeurt toe? Wilt u uw trap niet volledig laten vervangen of jaarlijks opnieuw schilderen? Kies dan voor een traprenovatie door de vaklieden van Franken afbouw & verbouw. Neem vandaag nog contact op voor extra informatie of voor een vrijblijvende offerte. Onze professionals zetten uw wensen voorop en leveren vakwerk als het aankomt op een traprenovatie. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl