Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bouwbedrijf Rotterdam

Bouwbedrijf Rotterdam

Franken afbouw & verbouw is hét gerenommeerde bouwbedrijf voor uw huis of pand in Rotterdam. Als klusbedrijf met meer dan 10 jaar aan ervaring, doen we diverse bouw- en kluswerkzaamheden voor uw huis of pand. Van het zetten van tegels tot het maken van verschillende meubels op maat: wij zijn uw betrouwbare partner. Wilt u uw huis of pand in Rotterdam van een volledige verbouwing voorzien? Ook dan zit u goed bij ons bouwbedrijf! Lees snel verder wat we als klusbedrijf voor u kunnen doen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

Uw veelzijdige bouwbedrijf

Ons klusbedrijf is voor u in Rotterdam de meest veelzijdige optie. Wat u dan ook aan uw huis of pand in Rotterdam wilt laten doen, wij regelen het van A tot Z en altijd in samenspraak met u. U zit bij ons bouwbedrijf goed voor het volgende:

Wat u dan ook wilt van ons klusbedrijf, we doen altijd aan maatwerk! Door onze samenwerkingen met ervaren collega’s uit verschillende bouwdisciplines bent u met ons bouwbedrijf zeker van een uitstekend eindresultaat tot in de kleinste details.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Uw wensen voorop

Bij Franken afbouw & verbouw hebben we liefde voor het vak. We doen als bouwbedrijf dan ook enkel en alleen aan kwaliteit en maatwerk. Uw wensen in Rotterdam zetten we dan ook altijd voorop. We gaan als klusbedrijf altijd het gesprek met u aan over wat uw wensen zijn voor uw huis of pand in Rotterdam. Of u nu een badkamerrenovatie wilt of een vliering wil laten plaatsen, we geven u altijd scherp advies en we kunnen altijd iets voor u doen wat binnen uw budget past. Ga voor ons bouwbedrijf en u bent verzekerd van het volgende:

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Kwaliteit en maatwerk
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Contact met ons klusbedrijf

Zoekt u in Rotterdam een uitstekend bouwbedrijf? Of het nu over grote of kleine klussen gaat, Franken afbouw & verbouw staat in Rotterdam voor u klaar. U bent bij ons zeker van kwaliteit en maatwerk. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Ons klusbedrijf zet uw wensen voorop en levert vakwerk af in Rotterdam. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.