Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bouwbedrijf Ridderkerk

Bouwbedrijf Ridderkerk

Franken afbouw & verbouw is uw bouwbedrijf voor de meest uiteenlopende bouw- en klusprojecten voor uw huis of pand in Ridderkerk. Als klusbedrijf met meer dan een decennium aan ervaring, doen we verschillende bouw- en kluswerkzaamheden voor uw huis of bedrijfspand. Van het installeren van een vliering tot het renoveren van uw toilet en keuken: onze getrainde professionals doen het allemaal voor u. Wilt u uw huis of pand in Ridderkerk compleet verbouwen? Ook daar draait dit bouwbedrijf de hand niet voor om! Lees snel verder wat we als klusbedrijf voor u doen of vraag gerust onze vrijblijvende offerte aan.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

Wat we allemaal voor u doen

We zijn een divers en veelzijdig klusbedrijf voor zowel particulieren als bedrijven in Ridderkerk. Wat u dan ook aan uw huis of pand in Ridderkerk wilt laten doen, bij dit bouwbedrijf bent u zeker van maatwerk. U kunt bij ons bouwbedrijf terecht voor het volgende:

Schakel ons klusbedrijf in als u maatwerk wilt! Doordat we altijd samenwerken met diverse specialisten uit verschillende bouwdisciplines, bent u bij ons bouwbedrijf verzekerd van een uitstekend resultaat.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Onze voordelen

Bij Franken afbouw & verbouw hebben we liefde voor het vak. En dat merkt u. Bij ons bouwbedrijf rekent u dan ook op kwaliteit en maatwerk resultaten. We zetten uw wensen in Ridderkerk altijd op nummer 1. We bespreken als klusbedrijf graag uw wensen voor uw woning of pand in Ridderkerk. Of het nu gaat over nieuwe tegels voor het toilet of over een muurkast op maat, we adviseren u altijd eerlijk en we kunnen altijd wel iets voor u doen wat binnen uw budget past. Kies voor ons bouwbedrijf en profiteer van het volgende:

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Kwaliteit en maatwerk
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Contact met ons klusbedrijf

Zoekt u in Ridderkerk een ervaren en vakkundig bouwbedrijf? Voor grote en kleine projecten staat Franken afbouw & verbouw in Ridderkerk voor u klaar. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit en maatwerk. Neem meteen contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Ons klusbedrijf zet uw wensen op de eerste plaats en levert kwaliteit af in Ridderkerk. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.