Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bouwbedrijf Papendrecht

Bouwbedrijf Papendrecht

Franken afbouw & verbouw is uw bouwbedrijf voor de meest uiteenlopende bouw- en klusprojecten voor uw woning of bedrijfspand in Papendrecht. Als klusbedrijf met meer dan een decennium aan ervaring op zak, staan we klaar met allerlei klus- en bouwwerkzaamheden voor uw huis of bedrijfspand. Van het betegelen van de badkamer of de keuken tot het installeren van een vliering: onze vaklieden helpen u verder. Is uw woning of bedrijfspand toe aan een complete verbouwing? Ook dan zijn we in Papendrecht uw betrouwbare bouwbedrijf. Lees snel verder wat we als klusbedrijf voor u doen of vraag gewoon eens een gratis en vrijblijvende offerte aan.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

Diensten van ons bouwbedrijf

Dit klusbedrijf heeft een grote verzameling disciplines in huis. Daarmee staan we klaar voor zowel particulieren als bedrijven in Papendrecht. Wat u dan ook nodig heeft voor uw woning of pand, met ons bouwbedrijf bent u verzekerd van kwaliteit en kluswerk op maat. Ons klusbedrijf staat voor u klaar met de volgende diensten:

Ga voor ons klusbedrijf voor maatwerk en topkwaliteit. Omdat we altijd samenwerken met diverse professionals uit veel verschillende bouwdisciplines, bent u bij ons bouwbedrijf zeker van een goed resultaat in Papendrecht.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Onze voordelen voor u

Ons bouwbedrijf zet uw wensen in Papendrecht altijd op de eerste plaats. We overleggen als klusbedrijf dan ook graag uw wensen voor uw woning of bedrijfspand in Papendrecht. Van een complete verbouwing tot het renoveren van de keuken, we geven altijd eerlijk advies en we kunnen altijd wel iets voor u doen wat rijmt met uw budget. Ga voor ons bouwbedrijf en geniet van de volgende voordelen:

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Kwaliteit en maatwerk
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Contact met ons klusbedrijf

Bent u in Papendrecht op zoek naar een bouwbedrijf met veel ervaring en een groot aanbod aan disciplines? Of u nu een groot project heeft voor ons of een relatief kleine klus: Franken afbouw & verbouw staat klaar voor u in Papendrecht. Neem direct contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Ons klusbedrijf zet uw wensen op de eerste plaats en levert kwaliteit af in Papendrecht. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.