Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bouwbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht

Klusbedrijf Hendrik-Ido-Ambacht

Franken afbouw & verbouw is hét aangewezen bouwbedrijf voor uw woning of pand in Hendrik-Ido-Ambacht. Als klusbedrijf met meer dan een decennium aan ervaring op zak, doen we verschillende bouw- en kluswerkzaamheden voor uw woning. Van een traprenovatie tot diverse meubels op maat: wij staan voor u klaar. Wilt u uw woning of pand in Hendrik-Ido-Ambacht van een complete verbouwing voorzien? Ook dan zit u goed bij ons bouwbedrijf! Lees snel verder wat we als klusbedrijf voor u kunnen betekenen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

Uw veelzijdige bouwbedrijf

Ons klusbedrijf is voor u in Hendrik-Ido-Ambacht de meest veelzijdige keuze. Wat u dan ook aan uw woning of pand in Hendrik-Ido-Ambacht wilt laten doen, wij doen het van begin tot eind en altijd in samenspraak met u. U kunt bij ons bouwbedrijf terecht voor het volgende:

Wat u dan ook wilt van ons klusbedrijf, we leveren altijd maatwerk! Door onze samenwerking met vakkundige collega’s uit allerlei bouwdisciplines bent u met ons bouwbedrijf verzekerd van een fantastisch eindresultaat tot in de kleinste details.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Uw wensen op de eerste plaats

Bij Franken afbouw & verbouw verstaan we ons vak. We leveren als bouwbedrijf dan ook altijd kwaliteit en maatwerk. Uw wensen in Hendrik-Ido-Ambacht komen bij ons dan ook altijd op de eerste plaats. We gaan als klusbedrijf altijd het gesprek met u aan over wat uw wensen zijn voor uw woning of pand in Hendrik-Ido-Ambacht. Of u nu een complete verbouwing wilt of een kast op maat, we geven u altijd scherp advies en we kunnen altijd iets voor u doen wat binnen uw budget past. Kies voor ons bouwbedrijf en reken op de volgende voordelen:

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Kwaliteit en maatwerk
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Contact met ons klusbedrijf

Bent u in Hendrik-Ido-Ambacht op zoek naar een ervaren bouwbedrijf? Of u nu grote of kleine klussen aan uw woning of pand wilt laten uitvoeren, Franken afbouw & verbouw staat in Hendrik-Ido-Ambacht voor u klaar. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit en maatwerk. Neem vandaag nog contact op voor aanvullende informatie of voor een vrijblijvende offerte. Ons klusbedrijf zet uw wensen voorop en levert vakwerk af in Hendrik-Ido-Ambacht. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.