Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bouwbedrijf Hardinxveld-Giessendam

Klusbedrijf Hardinxveld-Giessendam

Franken afbouw & verbouw is voor u hét aangewezen bouwbedrijf voor uw huis of bedrijfspand in Hardinxveld-Giessendam. Als klusbedrijf met een dikke 10 jaar ervaring, doen we diverse bouw- en kluswerkzaamheden voor en aan uw woning of pand. Of u nu voor keukenrenovatie wilt gaan of enkele kasten op maat wilt laten maken: onze experts helpen u verder. Wilt u uw huis of bedrijfspand in Hardinxveld-Giessendam juist volledig verbouwen? Dan staat dit bouwbedrijf ook gewoon voor u klaar! Lees snel verder wat we als klusbedrijf voor u kunnen doen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

Wij zijn uw veelzijdige bouwbedrijf

Ons klusbedrijf is voor u in Hardinxveld-Giessendam de meest veelzijdige keuze. Wat u dan ook aan uw huis of bedrijfspand in Hardinxveld-Giessendam wilt laten doen, wij doen het van A tot Z en we bespreken altijd alles met u. U kunt bij ons bouwbedrijf terecht voor het volgende:

Wat u dan ook wilt van ons klusbedrijf, bij ons is maatwerk gegarandeerd! Door onze samenwerking met vakkundige collega’s uit allerlei bouwdisciplines bent u met ons bouwbedrijf verzekerd van een uitstekend eindresultaat tot in de kleinste details.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Uw wensen staan bij ons voorop

Bij Franken Afbouw zijn we stuk voor stuk professionals die hun vak verstaan. We gaan als bouwbedrijf dan ook altijd voor kwaliteit en maatwerk. Uw wensen in Hardinxveld-Giessendam komen bij ons dan ook altijd voorop. We bespreken als klusbedrijf altijd met u uw wensen voor uw huis of bedrijfspand in Hardinxveld-Giessendam. Of u nu een volledige verbouwing wilt of een inbouwkast op maat, bij ons rekent u op goed advies en we kunnen altijd iets voor u doen wat binnen uw budget past. Ga voor ons als uw bouwbedrijf en ben verzekerd van het volgende:

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Kwaliteit en maatwerk
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Contact met ons klusbedrijf

Bent u in Hardinxveld-Giessendam op zoek naar een uitstekend bouwbedrijf? Of het nu gaat om een grote verbouwing of een relatief kleine renovatie, Franken Afbouw staat in Hardinxveld-Giessendam voor u klaar. Bij ons bent u zeker van kwaliteit en maatwerk. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Ons klusbedrijf zet uw wensen op de eerste plaats en levert vakwerk af in Hardinxveld-Giessendam. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.