Reviews
Franken afbouw en verbouw
5.0
Gebaseerd op 1 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Bouwbedrijf Dordrecht

Bouwbedrijf Dordrecht

Franken afbouw & verbouw staat als bouwbedrijf klaar voor uw huis of bedrijfspand in Dordrecht. Als klusbedrijf met ruim een decennium aan ervaring, doen we verschillende bouw- en kluswerkzaamheden voor uw woning of bedrijfspand. Van een badkamerrenovatie tot het renoveren van trappen: onze getrainde vaklieden staan voor u klaar. Wilt u uw huis of bedrijfspand in Dordrecht zelfs een complete verbouwing geven? Ook dan bent u bij dit bouwbedrijf aan het juiste adres! Lees snel verder wat we als klusbedrijf voor u kunnen betekenen of vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Uw verbouwing in één hand

Één contactpersoon gedurende uw hele project, zodat u altijd weet bij wie u moet zijn.

Duidelijke communicatie

De basis van iedere opdracht, hierdoor kunnen wij invulling geven aan al uw wensen.

Meer dan 11 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 11 jaar actief bezig met het realiseren van uw wensen en opdrachten.

Kritisch in kwaliteitswerk

Bij ons staat kwaliteit voorop. Ons motto is dan ook: “We doen het goed of we doen het niet.”

Dit bouwbedrijf gaat voor maatwerk

Dit klusbedrijf is voor u in Dordrecht de meest veelzijdige keuze. Wat u dan ook aan uw huis of bedrijfspand in Dordrecht wilt laten doen, we leveren maatwerk van start tot eind. Kies voor ons bouwbedrijf voor het volgende:

Waarvoor u ons klusbedrijf dan ook inschakelt, we doen altijd aan maatwerk! Door samen te werken met ervaren collega’s uit diverse bouwdisciplines bent u met ons bouwbedrijf verzekerd van een uitstekend eindresultaat tot in de kleinste details.

WERKWIJZE

Hoe gaan wij te werk?

1. Contact

De eerste stap is om contact op te nemen via ons formulier. Wij komen vrijblijvend bij u langs.

2. Advies

Wij komen langs voor een uitgebreid advies, welke de basis vormt voor onze offerte.

3. Planning

Na akkoord van de offerte zullen wij een tijdsplanning maken op basis van de werkzaamheden.

4. Realisatie

Aanvang van het project, waarbij onze focus ligt op de kwaliteit van ons werk.

Uw wensen op de eerste plaats

Bij Franken afbouw & verbouw verstaan we ons vak. U rekent bij ons bouwbedrijf dan ook altijd op kwaliteit en maatwerk. Uw wensen in Dordrecht komen bij ons altijd op de eerste plaats. We gaan als klusbedrijf graag met u in gesprek over wat uw wensen zijn voor uw huis of bedrijfspand in Dordrecht. Of u nu een toiletrenovatie wilt of nieuwe kozijnen wilt laten plaatsen, we bieden u advies op maat en we kunnen altijd iets voor u doen wat binnen uw budget past. Kies voor ons bouwbedrijf en geniet van de volgende voordelen:

  • Meer dan een decennium aan ervaring
  • Uitstekende communicatie
  • Kwaliteit en maatwerk
  • Mogelijkheden voor elk budget
  • Vrijblijvende offerte

Contact met ons klusbedrijf

Zoekt u in Dordrecht een geweldig bouwbedrijf? Of het nu over grote of kleine klussen gaat, Franken afbouw & verbouw staat in Dordrecht voor u paraat. U bent bij ons verzekerd van kwaliteit en maatwerk. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Ons klusbedrijf zet uw wensen voorop en levert vakwerk af in Dordrecht. U bereikt ons telefonisch via 06 – 11270071 en per mail op info@frankenafbouw.nl.