Afbouw

Franken Afbouw & Verbouw is gespecialiseerd in de renovatie van badkamer en toilet en in keukenrenovatie. Aan de hand van uw wensen en ideeën maken wij een impressietekening van uw nieuwe keuken of badkamer, zodat u een indruk krijgt hoe deze eruit gaat zien. En wilt u dan nog iets veranderen? Geen probleem, bij ons is alles mogelijk. De renovatie kunnen wij van begin tot eind voor u uitvoeren, inclusief het leveren van meubilair en apparatuur voor uw keuken of badkamer.?

Verbouw

Ook voor kleinschalige verbouwingen kunt u bij Franken Afbouw & Verbouw terecht.
 
Denk bijvoorbeeld aan:
  • Het plaatsen van binnenmuren inclusief kozijnen en deuren
  • Het vervangen van oude kozijnen, deuren en ramen
  • Het storten van vloeren
  • Elektrische installaties en cv-installaties
  • Stucwerk, timmerwerk enzovoort?

Interieur

Hebt u maatwerk nodig voor uw interieur, zoals inloopkasten, inbouwkasten, speciaal meubilair voor thuis of op het bedrijf? Ook daarin heeft Franken Afbouw & Verbouw een ruime ervaring.

Uw wensen staan centraal en wij bekijken samen met u de mogelijkheden in uw specifieke interieur. Wij kunnen alles exact naar wens maken.

Hebt u een bepaald budget voor uw interieur op maat? Dan geven wij u ook advies op maat.

Praktisch

Of het nu om verbouw, afbouw of interieur gaat, wij bespreken elk project persoonlijk met de klant. In onze adviezen en bij onze offertes houden we rekening met de wensen en het budget van de klant en met de mogelijkheden ter plaatse. De werkzaamheden worden in overleg met de klant gepland en met zo min mogelijk overlast uitgevoerd. En wij gaan pas weg als het project echt af is: "We doen het goed of we doen het niet."
 
Franken Afbouw & Verbouw werkt voor particulieren en bedrijven door heel Nederland maar concentreert zich op de regio rondom Rotterdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Dordrecht.
Franken Afbouw & Verbouw | Jan Wissenslaan 2, 3341GG Hendrik-Ido-Ambacht | 06 - 1127 0071